Reviews

Our Facebook score: 4.9/5

View all reviews

    positive review  For the 2nd time rented a car at Hola Car Rent at Malaga. Also this year everything perfect. The right car, good service and a good price for the quality. Until next time.

    Janne Den Houting Avatar Janne Den Houting
    29/03/2020

    positive review  Super goede ervaring! Zeer snelle afhandeling bij ophalen en inleveren. Helaas huur periode niet kunnen afmaken door versnelde terugkeer Nederland ivm corona virus. Volgende keer zeker weer huren bij Hola👍

    Rita Droste-Heijm Avatar Rita Droste-Heijm
    28/03/2020

    positive review  Goede ervaring eerste keer auto gehuurd ,auto stond klaar met personeel om auto te ontvangen in Malaga AirPort ,betalen en wegrijden geen gedoe met visa en km beperking,volledige omium 👍 auto 100% meegevallen ,auto gisteren afgezet heb gebeld dat we vroeger in de luchthaven waren,auto neergezet en personeel stond 5 min later ter plekke voor ontvangst ,goede aanrader y hasta pronto 🇪🇸🇪🇸

    Tony Perez Avatar Tony Perez
    14/03/2020

    positive review  Zeer tevreden over huren auto. Makkelijk te reserveren on line , documenten vooraf klaar gemaakt , dus op vlieghaven sleutel in de hand op kwartiertje tijd , duidelijke uitleg over verder verhuur en terugbrengen en na 10 minuten reed ik zelf de parking af . Prima wagen met gevraagd comfort Gps werd voor ons in Nederlands gezet . Bj terugbrengen , onmiddellijke sleuteloverhandiging nadat de koffer leeg was. Hola car wordt onze favoriet

    Els Bosman Avatar Els Bosman
    09/03/2020

    positive review  TOPSERVICE: Geen eigen risico en all risk verzekerd, tweede bestuurder inbegrepen. Gemakkelijk, iemand wacht je op om de auto op te halen en terug te brengen aan de luchthaven Een volgende keer huur ik zeker weer bij Hola Car Rent. Communicatie ook in het Nederlands 👍

    Mireille Derynck Avatar Mireille Derynck
    08/03/2020

    positive review  Voor de eerste keer gebruik gemaakt van HOLA, zeer goed bevallen. Tot ziens! Rayan Zendehdel

    Rayan Zendehdel Avatar Rayan Zendehdel
    07/03/2020

    positive review  Rented a car for the 1st time at Hola Car Rent Alicante. Receiving and returning is very easy outsider the airport. Clean and recent cars! I recommend renting a car at Hola Car Rent. Next time we’ll book again at Hola car rent 👍

    Benny Van Holsbeeck Avatar Benny Van Holsbeeck
    07/03/2020

    positive review  Wij hebben weekje auto gehuurd Opel corsa Wij hebben voor een omnium gekozen !!! En wij gaan zeker terug naar de zon En voor auto verhuur gaan wij niet verder zoeken Deze firma was gewoon top !!!

    Ivo de Rijk Avatar Ivo de Rijk
    02/03/2020

    positive review  SUPER, voor de 1e keer een auto gehuurd in alicante De chauffeur met de gehuurde auto stond voor de uitgang al klaar, bij terugkomst op dezelfde plaats stond weer de chauffeur klaar om de auto over te nemen. Wat een SUPERSERVICE... al risk en geen verdere kosten echt geweldig.

    Wilma Mauriks Avatar Wilma Mauriks
    27/02/2020

    positive review  Voor de eerste keer gebruik gemaakt van HOLA, zeer goed bevallen. Communicatie: Engels, Spaans, Nederland. Service: top. Geen wachtrijen, auto staat klaar bij aankomst. Prefecte prijs / kwaliteit verhouding Nette en zeer vlugge afhandeling. geen bijkomstige verrassingen! Bij aankomst korte en snelle afhandeling. HOLA bedankt, en tot snel zou ik zeggen. Marc Vrolijks

    Marc Vrolijks Avatar Marc Vrolijks
    27/02/2020

    positive review  Auto gehuurd voor 11 dagen, topservice heel goed geregeld .Zeker aan te raden👌👌

    Huub Galani Avatar Huub Galani
    18/02/2020

    positive review  Echt een heel goede service. We werden gelijk na landing gebeld waar we de auto konden vinden. Binnen 10 minuten alles geregeld, ook het inleveren was fantastisch geregeld. Echt een aanrader!

    Marjon Spieker Avatar Marjon Spieker
    16/02/2020

    positive review  goed geregeld en leuke prijs en geen gehannes met borg enz

    Guglielmo Di Leoni Avatar Guglielmo Di Leoni
    16/02/2020

    positive review  Net een eerste ervaring achter de rug met deze firma, hier is slechts 1 woord op zijn plaats: excellent! Alles perfect zoals aangekondigd op de website, geen gedoe of gezaag over allerlei bijkomende kosten of verzekeringen. Op onze eerste dag hadden we de pech dat onze huurauto op de parking van een supermarkt aangereden werd met vluchtmisdrijf. Uiteraard enorm balen als je dit vaststelt bij het buitenkomen met een kar vol boodschappen :-( Telefoontje naar Hola Car Rent, enkele foto’s opgestuurd via whatsapp en een kwartiertje later kon de vakantie echt beginnen (effectief geen extra kosten!) Nogmaals: super service, zeer vriendelijke medewerkers, vanaf nu wellicht de enige firma in Spanje waar ik nog een auto zal huren.

    Marc Cobbaut Avatar Marc Cobbaut
    15/02/2020

    positive review  top service, kan er niks anders van zeggen. auto is prima. Ik had last minut geboekt en alles was snel geregeld met dit bedrijf top top top 👍👍

    Anna Vermaai Avatar Anna Vermaai
    13/02/2020

    positive review  Zeer goede service.Alles zoals afgesproken.Scherpe prijzen en een zeer goede afhandeling op de luchthaven. Zeker een aanrader!!!

    Ivan Apers Avatar Ivan Apers
    11/02/2020

    positive review  Lekker makkelijk en snel en heel belangrijk geen poespas 👍🏼👍🏼👍🏼

    Barry Kleijn Avatar Barry Kleijn
    05/02/2020

    positive review  -Auto staat al klaar na aankomst voor de deur!!! Ook terugbrengen voor de deur! - Geen stress over eigen risico en wat allemaal verzekerd is. - Tweede bestuurder is ook zo geregeld. STRESSLOZE VAKANTIE!!!

    Maria Van Der Pluijm Avatar Maria Van Der Pluijm
    03/02/2020

    positive review  Great service Great car. Will use again and again

    Toby Galley Avatar Toby Galley
    31/01/2020

    positive review  Echt heel goed bevallen, super! Er stond keurig iemand te wachten. Ook bij retour. Volgende keer weer.

    JM Classics Avatar JM Classics
    29/01/2020

    positive review  uitstekende service! Direct aan de luchthaven en spreken Nederlands

    Kevin Willems Avatar Kevin Willems
    28/01/2020

    positive review  Super tevreden over hola car rent! Heel vlot! Iemand staat je op te wachten op de luchthaven met je gehuurde auto en idem om de wagen terug in te leveren... Geen wachtrijen en geen onvoorziene kosten meer of gezaag om bijkomende verzekeringen af te sluiten! Prima wagen let alles erop en eraan. Aanrader!

    Ann Rabaut Avatar Ann Rabaut
    25/01/2020

    positive review  Excellent service, nice car. They speak their languages!

    Athana Jansen Avatar Athana Jansen
    24/01/2020

    positive review  perfect op tijd. simpele overdracht. geen gedoe.redelijke prijs.

    Ton Beije Avatar Ton Beije
    19/01/2020

    positive review  Prima geregeld ... zeer propere wagen... niet duur... Volgende keer opnieuw Hola Car Rent 👍👌

    Peter Peetermans Avatar Peter Peetermans
    17/01/2020

    positive review  Heel tevreden van de service, onze volgende reis is terug de wagen bij jullie geboekt. prijs-kwaliteit top!!

    Els Van Wijmeersch Avatar Els Van Wijmeersch
    13/01/2020

    positive review  Briljante service, voelt als VIP parking. Hola voegt daar ook nog vriendelijkheid, efficiëntie en een stralende glimlach aan toe. Kan jullie aan iedereen aanbevelen! Tot snel!

    Fanny Veldmeyer Avatar Fanny Veldmeyer
    10/01/2020

    positive review  Correcte en snelle afhandeling!

    Nico Verstraeten Avatar Nico Verstraeten
    08/01/2020

    positive review  2de maal auto gehuurd aan airport malaga voor onze vakantie ! perfecte service, geen gedoe mee met papierwerk en vriendelijk onthaal !!!! top !!!

    Mileen De Forche Avatar Mileen De Forche
    04/01/2020

    positive review  A perfect service when arriving at the airport. Paperwork was ready and it took only 5 min to handle the details and we were on our way in a very clean car, which, by the way, was the model we reserved. When returning, staff was waiting and we handed over the car in no time. We will use Hola Car Rent again and I can recommend them for sure!!!

    Guy Schenck Avatar Guy Schenck
    03/01/2020

    positive review  vlot wagen ophalen op luchthaven Alicante vriendelijke onthaal altijd in orde dus zeker voor herhaling vatbaar

    Caroline Bal Avatar Caroline Bal
    31/12/2019

    positive review  Hele goede ervaring gehad met dit bedrijf echt top auto stond klaar die jongen had alles goed uitgelegd daar kunnen andere verhuurders voorbeeld aannemen op de terug weg waren we verlaat maar die mevrouw bleef ondanks de kou wachten zeker een aanrader en volgende keer weer Hola CAR Rent Ga zo door 👍👍

    Ron Blokzijl Avatar Ron Blokzijl
    28/12/2019

    positive review  Super snelle service en prima auto. All risk verzekerd en onbeperkt kilometers. Geen lange wachttijden voor een loket.

    Gertrud Molenaar Avatar Gertrud Molenaar
    25/12/2019

    positive review  Super service 👍 en vlotte overdracht 🙂

    Willy Hubloux Avatar Willy Hubloux
    18/12/2019

    positive review  Prima service, zou volgende keer weer bij Hola boeken 👍🏼

    Ingrid de Heer Avatar Ingrid de Heer
    10/12/2019

    positive review  alles super geregeld..... ophaal wagen.... afleveren... meermaals dit jaar in alicante.... nu in november malaga en ook hier alles heel goed

    Cools Marc Avatar Cools Marc
    02/12/2019

    positive review  Wat een service! Geen gezeur, de auto staat voor de deur. Terugbrengen net zo makkelijk , sleutel inleveren en klaar. Ze keken zelfs niet of er voldoende was getankt wat een vertrouwen. Echt een all in tarief voor een prima auto (Kia rio)

    Eric van Prattenburg Avatar Eric van Prattenburg
    24/11/2019

    positive review  Voor het tweede jaar op rij auto bij Hola gehuurd. Volledige verzekering en geen extra kosten bij aankomst is heel fijn. Ze hebben geen kantoor op de airport van Malaga, daarom denk ik ook dat ze aantrekkelijke prijzen hebben. De auto wordt naar de airport gebracht waar een medewerker je komt ophalen van het afgesproken ontmoetingspunt. Ik moest wel even wachten, maar bij de grote verhuurders zoals Herz en zo, sta je ook vaak in de rij na aankomst. Ik had een auto met automatische versnelling besteld, maar die bleek bij een computer uitlees check een defect te hebben. Daar was ik wel over teleurgesteld. Ik had dat graag voor mijn aankomst gehoord. Ze hadden wel een bijna nieuwe hele frisse luxe Opel Corsa Design uitvoering voor me met nog geen 10000 Km op de teller maar dan handgeschakeld. De huurpijs werd ter plaatse op de airport aangepast natuurlijk. Ik rijd er nu al twee weken mee en hij bevalt me prima. Auto inleveren gaat ook gemakkelijk als je de parkeerplaats waar je hem hebt opgehaald tenminste kan terugvinden. (Wij moesten vorig jaar in de stromende regen wel even zoeken!) Nog een tip: Als je laat in het (laagseizoen) boekt betaal je minder, maar je loopt natuurlijk wel een risico dat ze je gewenste auto niet meer hebben. Voor ons is Hola Carrental ondanks het niet hebben van de automaat toch een aanrader. Volgend jaar huur ik er weer.

    Hans van Beek Avatar Hans van Beek
    19/11/2019

    positive review  Picked up and dropped off our car at Alicante Airport, very easy no fuss transaction with friendly and helpful staff. Will use again.

    Shana Rees Avatar Shana Rees
    17/11/2019

    positive review  Heel goede service. vlotte afhandeling bij ophalen en wegbrengen wagen. geen bijkomende kosten

    Nancy Van Barel Avatar Nancy Van Barel
    17/11/2019

    positive review  Good service with full insurance😊.Payment possible with debit cards, which I was looking for. I had small problem with the tire, and they showed me service, where I brought the car and payment they gave me back. Also I had to leave car on night time in the airport, and there was waiting employee for me. I recommend this car rental.

    Gerda Gera Avatar Gerda Gera
    11/11/2019

    positive review  Heel tevreden van de goeie service! Zowel het oppikken als het afleveren van de wagen ging extreem vlot (nog nooit zo vlot gegaan!). Verder ook geen problemen gehad met de wagen. Voor ons persoonlijk een aanrader!

    Sylvie Duerinck Avatar Sylvie Duerinck
    10/11/2019

    positive review  Supergemakkelijk, een heel lieve engelse dame pikte ons op aan de vertrekhallen, onze auto stond klaar, enkele papieren tekenen en betalen en vertrekken maar. Nieuwe wagen met nog geen 6000km, perfect in orde. Bij inlevering stond die lieve dame weer op ons te wachten. Supergemakkelijk en prijs/kwaliteit zit heel goed. Je hoeft geen waarborg te betalen.

    Leen Verheyen Avatar Leen Verheyen
    04/11/2019

    positive review  Great deals and perfect customer service

    Boris Dzhingarov Avatar Boris Dzhingarov
    31/10/2019

    positive review  klantvriendelijkheid en snelle service goede prijs

    Jose Guzman Avatar Jose Guzman
    25/10/2019

    positive review  Everything was perfect! Didn't have to wait in line, drop off was super easy, clean car,... Will definitely book again :)

    Nina Deroost Avatar Nina Deroost
    24/10/2019

    positive review  top service niet wachten en geen extra kosten achteraf beste tot nu toe

    Rob Van de Velde Avatar Rob Van de Velde
    20/10/2019

    positive review  4th time we used hola car rent, stil very happy with them.

    Eddy Servranckx Avatar Eddy Servranckx
    20/10/2019

    positive review  Top geregeld en geweldige service! Een absolute aanrader!!

    Willeke Groenen Avatar Willeke Groenen
    19/10/2019

    positive review  Goeie service en geen gedoe met extra kosten

    Johan Kooystra Avatar Johan Kooystra
    17/10/2019

    positive review  Great service from booking to returning car. Any questions I had were answered swiftly via email. Very convenient pick up and drop off directing outside airport. Paperwork completed prior to collection making the process quick and pain free. Staff were friendly and helpful. Highly recommended. Many Thanks :)

    Tracey Giles Avatar Tracey Giles
    13/10/2019

    negative review  Wat een absurd slechte service. Nooit boeken. Staat geen auto voor je klaar!!

    Jack Straetemans Avatar Jack Straetemans
    12/10/2019

    positive review  Goede service! Alles verliep vlot en zoals afgesproken.

    Annabel Westerlinck Avatar Annabel Westerlinck
    11/10/2019

    positive review  Goede service, makkelijk bereikbaar en auto staat klaar op het vliegveld. Afleveren bij de vertrekhal. Hele goede ervaringen mee in Malaga en Alicante

    Jori Kruithof-Terdu Avatar Jori Kruithof-Terdu
    10/10/2019

    positive review  Wat een super service! Geen borg en een goede prijs: € 480 voor 10 dagen All-Risk verzekerd. Een supergoede auto voor 7 personen met 8800km op de teller. Toen we net geland waren werd ik gebeld en de auto stond direct klaar....en daar pas betalen met creditcard of pinpas. Wij hadden Rogier als medewerker en dat is ook een toffe gozer! Alleen maar Top Hola! Patrick

    Patrick Wolbersen Avatar Patrick Wolbersen
    09/10/2019

    positive review  Great service, clear and fast communication and very easy/convenient pick-up and return service. Our Renault Captur had pretty much all options you can get in a car in this class. It was a clean car and damage free. Helpfull and nice people both on e-mail and during pick-up and dropp of. If we go back to spain they are the company I’ll go to for my rental-car!!

    Jelle Puype Avatar Jelle Puype
    06/10/2019

    positive review  top bedrijf vlot geregeld en geen oplichting frans

    Frans Sluijter Avatar Frans Sluijter
    06/10/2019

    positive review  goede service. je auto staat voor het vliegveld voor je klaar en daar lever je hem ook weer in. geen gedoe en een hele goede auto

    José Van Eekelen Avatar José Van Eekelen
    03/10/2019

    positive review  Wij hebben hier een auto gehuurd eind september tijdens ons verblijf in Vera. geweldige service krijg je hier. zowel bij aankomst op de luchthaven Alicante waar we de auto in ontvangst namen als bij aflevering einde vakantie. 1 prijs alles in geen extra kosten. super. familie Isenborghs

    Natalie Wijnandts Avatar Natalie Wijnandts
    03/10/2019

    positive review  Heel goede service, wij waren tevreden! Personeel was vriendelijk, auto was in orde en goed verzorgd.

    VD Lisa Avatar VD Lisa
    01/10/2019

    positive review  Goede service, geen borg en geen creditcard nodig! Geen verborgen kosten! Top top top

    Ömer Ömer Avatar Ömer Ömer
    30/09/2019

    positive review  Goede service en prijs. Komen hun afspraken na. Perfect dus.

    Harry Van Der Veen Avatar Harry Van Der Veen
    29/09/2019

    positive review  Great “all in” service ! Easy pick up and delivery at airport departures. No unexpected insurances to pay for. Good deal and company !

    Marjo Schenk Avatar Marjo Schenk
    26/09/2019

    positive review  top service, aankomen in Malaga en hup ze staan daar, dank je Trudy. bij het vertrek hup om 7h30 stond hij daar. geweldig! alles inbegrepen. nieuwe wagens, geen borg 👍

    Ivo Diana Matthijssens Avatar Ivo Diana Matthijssens
    26/09/2019

    positive review  Super bedrijf mensen met een woord waar je kan op tellen. Een prijs afgesproken en niets bijbetalen. We hebben al wagens gehuurd bij Budget, Goldcar en om dan nog te zwijgen over Interrent, Onze keuze is gemaakt. Proficiat Hola Car Rent.

    Manrik Moon Avatar Manrik Moon
    25/09/2019

    positive review  Nous avons loué une voiture à l'aeroport d'alicante et elle était en parfait état propre et on s'est occupé parfaitement de nous du début à la fin. Je recommande !

    Benjamin Ghyselinck Avatar Benjamin Ghyselinck
    17/09/2019

    positive review  always there waiting for us. always efficient. We feel we can trust them not to rip us off

    Rosemarie Watson Avatar Rosemarie Watson
    17/09/2019

    positive review  Zeer goede en vriendelijke service. Geen creditcard nodig en je mag huren onder de 25 jaar.

    Aske Vloebergs Avatar Aske Vloebergs
    14/09/2019

    positive review  Hele aardige mensen, alles goed geregeld. Gloednieuwe auto, heel veel genoten. Bedankt Hola car rent!!!!

    Mehdi Novinfar Avatar Mehdi Novinfar
    13/09/2019

    positive review  fast, cheap and a verry good service !! till next time !

    Apers Gita Avatar Apers Gita
    13/09/2019

    positive review  weer perfecte service bij het huren van onze huurwagen vanaf 25 augustus tot en met 08 september en altijd perfecte communicatie in het nederlands zoals gewenst. geen gedoe of vragen je betaald de afgesproken prijs ter plaatse. wagens zijn netjes en zeer jong. bij het inleveren geen vragen of controle alleen zien ze of je niets in auto hebt laten liggen van persoonlijke spullen je overhandigt de sleutel, parkeerbewijs en je gaat straat over naar vertrekhal van luchthaven.

    Yvo Schroyens Avatar Yvo Schroyens
    11/09/2019

    positive review  Onze eerste ervaring met Hola Car : Het ophalen van de auto kan nauwelijks beter. Zodra je alle koffers verzameld hebt, rijd je in minder dan 10 minuten de luchthaven uit en dan is alles reeds afgehandeld op een heel vriendelijke manier. Ook bij pech onderweg (platte batterij) word je heel goed geholpen én dit in het Nederlands. Er werd meteen assistentie gestuurd....al duurde het wel bijna anderhalf uur alvorens de wegenhulp ter plaatse was...zal wel op zijn spaans geweest zijn zeker? Eens de assistentie de auto terug aan de praat gekregen had, mochten we die gaan inruilen op de luchthaven voor een andere auto die voor ons klaar zou staan. En ja, we kregen zelfs een betere versie mee...bedankt Stephan, bedankt Ruud! Bij het terugbrengen van de auto stond een heel vriendelijke medewerker ons op te wachten, hielp de koffers uitladen en nam de sleutel in ontvangst en enkele minuten later stonden we al aan de incheck-balie..kortom een fantastisch concept! Ondanks dat we een hele namiddag van onze vakantie verloren hebben omwille van de autopech kiezen we de volgende vakantie resoluut weer voor Hola Car maar dan hopelijk wel zonder de, "extra dienstverlening". Dit moet toch wel lukken zeker, Hola Car??

    Vincent Monserez Avatar Vincent Monserez
    10/09/2019

    positive review  Topservice, werd na landing op Alicante gelijk gebeld dat ze klaarstonden met de auto, snel afgehandeld en rijden binnen 10 minuten, ook helaas schade gereden, maar uitstekend en snel weer opgelost, volgende keer zeker weer bij Hola Car Rent een auto huren

    Patrick Harleman Avatar Patrick Harleman
    10/09/2019

    positive review  Recente, nette wagen. Je krijgt wat je verwacht. Prima service en zeer vriendelijk. Een echte aanrader!

    Jessy Nijs Avatar Jessy Nijs
    08/09/2019

    positive review  Goede service, zoals afgesproken netjes op tijd je hoeft niet te wachten in de rij zoals bij andere verhuur bedrijven ,ze komen je ophalen bij aankomst hal. Verzekering is goed geregeld alles inclusief extra bestuurder is ook geen probleem (dit is bij de meeste verhuur bedrijven wel anders )super geregeld Bedankt

    Anita Renjaan Avatar Anita Renjaan
    07/09/2019

    positive review  Correcte prijzen , geen verrassingen en steeds een vriendelijk ontvangst!

    Cindy Duts Avatar Cindy Duts
    04/09/2019

    positive review  super bedrijf! geen creditcard nodig, ze bellen je op direct nadat je geland bent en staan klaar op het vliegveld. geen gedoe met verzekeringen. En bij terug brengen ging ook alles super! 15 minuten te vroeg maar hij was er al. geen rondje om de auto lopen, geen gezeur alles relaxt. enkel voltanken, volgende keer voor ons weer holacarrent

    Dennis Inge Korver Avatar Dennis Inge Korver
    28/08/2019

    positive review  Fast, easy and overall pretty cheap. Collecting the car and dropping it off again went without any hassle. The staff was also very friendly and spoke English impeccably. Recommended!

    Dries De Schacht Avatar Dries De Schacht
    25/08/2019

    positive review  Goede service. Snelle ontvangst van de auto welke wij in nette staat hebben ontvangen. Volgende keer huur ik weer bij Hola

    Sander van Vlijmen Avatar Sander van Vlijmen
    24/08/2019

    positive review  Zeer makkelijk, super geregeld, geen poespas! Mooie auto. GEWOON GOED! Keep up the good work💪🏻

    Pascal Jacobs Avatar Pascal Jacobs
    21/08/2019

    positive review  Ik huur altijd bij hola car en word altijd vriendelijk geholpen.En gewoon in het Nederlands! Auto’s zijn altijd in goede en schone staat.Super fijn!

    Danielle Perret Avatar Danielle Perret
    20/08/2019

    positive review  Vantevoren op zoek naar autoverhuur vanaf vliegveld Alicante. Zitten veel verhuurders tussen waar je beter geen auto kunt huren. Durf te zeggen dat Hola Car Rent veruit de beste keuze is. Andere verhuur bedrijven lijken in eerste instantie goedkoper, maar zit altijd een addertje onder het gras waardoor de totale huurprijs per saldo duurder wordt. Hola Car Rent is een no nonsens bedrijf, je krijgt wat je verwacht, jonge nette auto's. De onze was een Renault Clio van 1.5 maand oud met met 3000 km op de teller. Je krijgt je auto met volle tank en levert hem met volle tank weer in zonder extra kosten. Betalen gaat heel gemakkelijk met Nederlandse bankpas. Personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam en goed herkenbaar door de felgekleurde kleding. Het personeel gaf ons een positief gevoel, dit wil je gewoon graag als je start met je vakantie. Hola Car Rent en medewerkers, Bedankt voor deze positieve ervaring en tot snel.

    John Visser Avatar John Visser
    20/08/2019

    positive review  Makkelijke en snelle service. Het klantvriendelijke personeel staat je op te wachten bij de kiss & ride van Malaga airport en in nog geen 10 minuten nadat je geland bent zit je in je auto. Geen moment zorgen gehad en alles was top geregeld, volgende keer weer bij Hola Car Rent!

    Willem Van de Laar Avatar Willem Van de Laar
    19/08/2019

    positive review  Goede en snelle service. Zeer netjes en betrouwbaar. Vriendelijk en correct personeel. Bijzonder goed geholpen. Een absolute aanrader. Volgende keer gaan wij zeker weer gebruik maken van Hola Car Rent.

    Erik R. Smits Avatar Erik R. Smits
    19/08/2019

    negative review  Quote from the website of Hola car rent: “With us you will not be faced with surprises during your rental period. “ Unfortunately we had a complete different experience Hola was not able the keep the following promises: • Is the rental car that I reserve the final car? => NO! The rental company agreed with an extension with the previous renter. We did therefore not receive a car which could carry our luggage but a much smaller car. OF course we objected to this car but there was no willingness to support us. It was our problem. Hola car rent told us that they informed us this morning. However there was no voicemail on my phone neither missed calls. Hola told us that that they would try to find a better car on a short notice. We have not received any information. We asked for it and again they answered they have tried to calls us. Same story, no missed calls and no voicemail left. • What is the fuel policy of Hola Car Rental? => Full…..NOT. Our call was not completely full when we licked up the car • The cars are not older than 16 months and have maximum 12.000 kilometers => NO. Our car was about 3 years old and had over 60,000km driven. To us this company was UNRELIABLE and the contact person was very ARROGANT. Finally Hola offered a 10% discount. To me it is more important to warn other people then having a small discount.

    Henk Hakvoort Avatar Henk Hakvoort
    11/08/2019

    positive review  Wij hebben in Malaga een auto gehuurd. Prijzen zijn direct de prijzen zonder eigen risico. Anderen bieden de auto's vaak aan met een eigen risico van € 1200. Daardoor lijkt Hola Car Rent duurder, maar zijn dat niet. Als je bij anderen het eigen risico af moet kopen, komen er vaak honderden euro's bij. Dat vind ik wel prettig. Ook het ophalen en overdragen van de auto gaat snel. Ter plekke met creditcard of betaalpas betalen. Dus niks vooraf. Inleveren was ook binnen 5 minuten geregeld. Enige minpunt: we hadden een Peugeot besteld die toch 15 cm breder is dan de Dacia die we kregen. En met 3 volwassen mensen achterin, heb je dan toch minder comfort. Voor de rest top geregeld.

    John Wilmsen Avatar John Wilmsen
    11/08/2019

    positive review  Wonderful & smooth renting experience. We were met by a Hola representative immediately upon arrival. Car ready for departure and formalities were handled swiftly. Car drop off right outside departures terminal with a company representative. Would definitely rent again and highly recommended.

    Yvonne Andringa Avatar Yvonne Andringa
    10/08/2019

    negative review  Wij hebben al meerdere keren een auto gehuurd bij Hola Car. Altijd goed geregeld. Alleen een beetje jammer dat je na een miscommunicatie van onze kant 7 weken voor je de auto wilt ophalen een mail krijgt dat er 50 euro kosten aan zitten omdat ik de auto wil annuleren. Terwijl er toch heel duidelijk in hun eigen voorwaarde staat 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Zal daar nu geen auto meer huren.

    Barbara Korpershoek Avatar Barbara Korpershoek
    07/08/2019

    positive review  Super service ! Gemakkelijk, geen gedoe en geen zorgen ! Volgend jaar zeker weer.

    Anja Boesmans Avatar Anja Boesmans
    05/08/2019

    positive review  Zeer goede service en geen eigen risico. Ideaal . De volgende keer boeken we weer hier.

    Bianca De Heus Avatar Bianca De Heus
    04/08/2019

    positive review  alles tip top in orde. alles zoals afgesproken. volgende keer zeker terug bij hola car rent huren . het zijn geen dieven. heel eerlijke mensen. mvg familie vanoppen

    Bart Vanoppen Avatar Bart Vanoppen
    03/08/2019

    positive review  Wat een service hola car rent 👍🏻stranden boven op een berg in moraira bij ons huurhuis met een lekke band ! 1 telefoontje en 2 uur later een nieuwe auto voor je deur afgeleverd krijgen ! Super service !! Bedankt

    Deborah Van der Worp Avatar Deborah Van der Worp
    03/08/2019

    positive review  HOLA CAR RENT is echt top! Zorgenloze tijd gehad in Alicante. We werden opgewacht door een hele aardige en behulpzame meneer. En bij vertrek (om 05:15) stond er weer iemand om je op te vangen. Alles was echt goed geregeld. Klein min puntje: we hadden een Kia Rio besteld maar kregen een Dacia Dokker (wel een verschil) Maar voor de rest is alles in de puntjes geregeld en er waren geen verborgen kosten of regels. Echt een aanrader. Ps. Wanneer komt er een afdeling in Mallorca? Een zeer tevreden klant.

    E.M. Simmon Avatar E.M. Simmon
    02/08/2019

    positive review  alles was perfect geregeld

    Hans van Gils Avatar Hans van Gils
    28/07/2019

    positive review  Always use these guys in Alicante Airport no hassles no queuing they meet you outside the terminal opposite Costa Coffee with your ordered vehicle fab service always new or nearly new vehicles no hassle full insurance no deposit on your credit card which is great they take payment by card or cash just need your drivers license and passport and away you go ! Recommend so much use every year you then return vehicle with same fuel where you collected from outside terminal so so simple nobody trying to sell you extras like they do in the other rental companies fab fab service thank you Stephan Mr Jayson Arnold Uk

    Jayson 'al' Arnold Avatar Jayson 'al' Arnold
    28/07/2019

    positive review  These were brilliant even though i managed to book the car to a different airport malaga noy alicante where wr were. They sorted it out for me and sent me a car within the hour baby seat and sat nav. no hidden costs hassle free very friendly couldn't fault them thanks guys will use yous again

    Nicola Forbes Avatar Nicola Forbes
    27/07/2019

    positive review  Goed geregeld. Wordt opgebeld wanneer je bent geland. Auto netjes voor gereden bij vliegveld. Ook bij het inleveren een vlot verloop. En eindelijk een verhuurbedrijf waar je geen creditcard voor nodig hebt. Gracias, thank you, bedankt Hola car rent. Nooit meer anders.

    Kiek-je Vlijmen Avatar Kiek-je Vlijmen
    23/07/2019

    positive review  Goede service! Aanrader!!

    Ils Aerts Avatar Ils Aerts
    23/07/2019

    positive review  Goede communicatie. Online auto gereserveerd. Wij kregen een splinternieuwe auto. Geen kleine letters voorwaarden wat achteraf benadeeld is. Snelle afhandeling op het vliegveld. Kortom super service!

    Sandra Mestrini Smeets Avatar Sandra Mestrini Smeets
    22/07/2019

    positive review  Schitterende service, snelle en correcte afhandeling, vriendelijke mensen en zonder problemen je vakantie inzetten.

    Kris Piccard Avatar Kris Piccard
    22/07/2019

    positive review  AANRADER!!! Zeer snelle en correcte service! Niet meer wachten op je auto of met het busje er naar toe. Gewoon snel op de luchthaven, ze wachten je op en brengen je naar de auto. Kom je terug aan, net even snel geholpen. Wachten je op en je kan de sleutel afgeven. Zeer vriendelijke mensen. Grtjs Blijvende klant!

    Caroline Peters Avatar Caroline Peters
    19/07/2019

    positive review  Super goede service en prijs! Staan je op te wachten bij aankomst en ook weer als je terug aankomt bij de luchthaven. Geen lang gedoe en in de rij wachten, gewoon auto pakken (evt betalen) en gaan!! Zeker doen!!

    Monique van Cleef Avatar Monique van Cleef
    17/07/2019

    positive review  fantastic service, correct proces all incl. but we received another car then booked and thisone didn't satisfied me. make sure when people book a quality car, you give them a quality car

    Steve Schack Avatar Steve Schack
    07/07/2019

    positive review  Hele goeie ervaring met Hola Car Rent Alicante Airport

    Elly Engelen Avatar Elly Engelen
    02/07/2019

    positive review  top service from start to finish 😆😆

    Anne Reid Avatar Anne Reid
    02/07/2019

    positive review  vriendelijk, soms in Nederlands of Engels , en goede prijs , en goeie auto's niet te duur . goede service

    Rudy Engelen Avatar Rudy Engelen
    30/06/2019

    positive review  heel gemakkelijk. geen discussies bij de start van vakantie over extra verzekeringen aan loket. vriendelijke mensen. alles super snel geregeld. top!!!

    Nadine Luyckx Avatar Nadine Luyckx
    29/06/2019

    positive review  great service, great (although somewhat underpowerd for mountain drive) car, great price, great coverage ….. hola car rent did it 100% for us !!!

    Marc Meuris Avatar Marc Meuris
    27/06/2019

    positive review  Great car rental services. First time used but for sure, our next use will be Hola again

    Koen van der Horn Avatar Koen van der Horn
    27/06/2019

    positive review  top service. alles prima in orde. mooie auto met weinig kilometers op de teller. Nederlands sprekend. zeer aan te bevelen . EN HEEL BELANGRIJK : GEEN CREDITCARD NODIG. Dus er kan nadien geen geld van je rekening afgehaald worden. Top !!!

    Gerda Blockx Avatar Gerda Blockx
    26/06/2019

    positive review  Makkelijk, snel en goed geregeld. Niet voor niets zoveel goede recensies blijkbaar.

    Yoeri Kruissink Avatar Yoeri Kruissink
    25/06/2019

    positive review  Super tevreden over zowel de service als de wagen die we hebben gekregen! Zeker een aanrader 👍🏽

    An-Sofie Thoelen Avatar An-Sofie Thoelen
    24/06/2019

    positive review  zeer tevreden. prijs zoals beloofd alles in . propere wagen. leuk dat het in het Nederlands kan.

    Monique Joos Avatar Monique Joos
    22/06/2019

    positive review  Dit is hoe een auto huren moet zijn. Bij aankomst 1 telefoontje en de contactpersoon kwam er al aan. Behulpzaam met de koffer. Bij de auto gekomen sleutel gekregen en weg zijn we. Bij vertrek idem. We waren te vroeg op het vliegveld. 1 telefoontje en 10 min later kunnen we de sleutel inleveren en zijn we klaar. Geen moeilijke vragen of controles. Ik zie als enige nadeel dat Hola maar op 2 luchthavens zit. Zou nooit meer anders willen. 😊

    Willem Paymans Avatar Willem Paymans
    22/06/2019

    positive review  zeer tevreden over service ,auto en klantvriendelijkheid! Tot in juli 😉

    Caroline Neirynck Avatar Caroline Neirynck
    18/06/2019

    positive review  Very friendly and good service!

    De Grave Magda Avatar De Grave Magda
    15/06/2019

    positive review  Top service! Brand new car full option!

    Kathleen Van den Abbeele Avatar Kathleen Van den Abbeele
    09/06/2019

    positive review  Super service. Bij aankomst op het vliegveld stonden onze auto's al klaar. Na een korte uitleg kon onze vakantie beginnen. Geen probleem om iemand anders tweede bestuurder te maken, gewoon een foto van de id kaart en het rijbewijs samen met het contract appen, en het was geregeld. Bij vertrek, waarvoor we al laat waren, gewoon sleutels inleveren en gaan. Echt een aanrader.

    Hennie Oude Geerdink Avatar Hennie Oude Geerdink
    08/06/2019

    positive review  Vorige keer een auto gehuurd in Malaga en nu in Alicante. Top service en ook fijn dat ze Nederlands spreken.

    Mildred van Ouwerkerk Avatar Mildred van Ouwerkerk
    05/06/2019

    positive review  Prima bedrijf, geen gezeur met creditcard! Tweede chauffeur, geen probleem. Goede prijs met incl verzekering! Goede Service met ophalen en terug brengen! Ik kan het iedereen aanbevelen👍👍. Tot een volgende keer HOLA!

    René Bruynen Avatar René Bruynen
    02/06/2019

    positive review  de mensen stonden klaar met de wagen op de express parking. enkel betalen en wegrijden. Bij het afleveren idem dito. sleutels afgeven en we mochten onmiddellijk vertrekken. Ik raad het iedereen aan!

    Rebecca Hopmans Avatar Rebecca Hopmans
    01/06/2019

    positive review  Prettig contact, snel en soepele ophaal en retour service, prijs zonder vervelende verzekering/brandstof trucjes en een fijne renault kangoo! Ga hier vaker gebruik van maken, een aanrader.Gaston en Petra(www.spaansappartementtehuur.nl )

    Gaston Goossens Avatar Gaston Goossens
    30/05/2019

    positive review  Alles correct afgehandeld. Snelle service.

    Stijn Schepers Avatar Stijn Schepers
    28/05/2019

    positive review  very friendly people. landed after hours and someone was there to welcome us.super service,amazing,proper car. will book again

    Gina Logghe Avatar Gina Logghe
    26/05/2019

    positive review  Voorbij weekend een wagen gehuurd bij Hola Car rent. Top service! De avond voor aankomst geboekt en volgende ochtend was de auto beschikbaar. Super vriendelijke en Nederlandstalige mensen! Mits een kleine miscommunicatie over de plaats waar de auto ging afgehaald worden, werden wij zelf door hun opgebeld en konden wij binnen het half uur beschikken over de wagen! Alles in 1 pakket en gewoon te betalen met maestro! Geen gedoe met borg en visa! Ons zien ze zeker terug als we nog eens in alicante zijn! Was een zeer fijne samenwerking!

    Dorien van Wolputte Avatar Dorien van Wolputte
    21/05/2019

    positive review  Absolutely fantastic service from the friendly not to be missed in their bright orange shirts staff at Alicante Airport, very competitive prices you only pay what you are quoted with no hidden charges as unlike with most other rental companies.. we were greeted with friendly smiles and banter .. on return we were met by the same representative again with a big friendly smile and great service will definitely be using Hola car rental again. Thanks Hola Car rental great service.

    Christine Colley Avatar Christine Colley
    17/05/2019

    positive review  Snelle afhandeling op de luchthaven, prima!

    Paula Dourleijn Avatar Paula Dourleijn
    15/05/2019

    positive review  Super goed en vriendelijk onthaald. Beste service die we al hadden bij hola cars. Wagen als nieuw en zeer proper afgeleverd bij aankomst. prima zonder verborgen Lettertjes in het klein geschreven ,en prijs was voor twee bestuurders. Ze geven echt Wat ze beloven in hun advertenties. Een hele DIKE DUIM voor deze firma. Doe zo verder, andere firma’s kunnen hier nog iets van leren. 👍👍👍👍👍 Dank u , en zeker tot de volgende keer. Gts Ludo.

    Ludo Bortels Avatar Ludo Bortels
    15/05/2019

    positive review  Zeer goede service!!! Zeker een aanrader. Volgende maand komen we terug en huren we opnieuw een auto bij jullie. Echt Top

    Nathalie En Peter Recoules-Mangodt Avatar Nathalie En Peter Recoules-Mangodt
    14/05/2019

    5 star review  Really great service from this company. Picking up and returning the car has never been more convenient. Every other company we ever rented with can learn from this quality of service.

    Ricky Goedhart Avatar Ricky Goedhart
    13/05/2019

    positive review  👍🏽top service! groetjes uit belgië!

    Diyé Ba Avatar Diyé Ba
    08/05/2019

    positive review  excellent service and it was easy to get the car

    Mikael Martelin Avatar Mikael Martelin
    04/05/2019

    positive review  Goede en vriendelijke service!

    Peggy van Can-Boumans Avatar Peggy van Can-Boumans
    03/05/2019

    positive review  correct vriendelijk eerlijk service zoals t zou moeten! !!!! betrouwbaar. 10 op 10

    Maggy Vanoppen Avatar Maggy Vanoppen
    28/04/2019

    positive review  We hebben een auto gehuurd bij hola car rent in malaga voor onze vakantie in Spanje. Er was een probleempje met de door ons gereserveerde auto(niet de schuld van hola car rent) maar daar werden wij van te voren over geïnformeerd en kregen een goede vervanger voor minder geld. Als je aankomt word je gebeld en verteld iemand waar hij voor je klaar staat, daar ga je naar toe, hij loopt met je naar de auto, je tekent, betaald en klaar! Er kunnen 2personen rijden, zonder extra kosten en alles is inbegrepen Als je, je auto terugbrengt staat er wederom iemand klaar, je levert m in en dat is het! Geen gezeur, geen gedoe Geweldig! Bijkomend voordeel; op kantoor is er een Nederlander aanwezig en je auto wordt gehaald en gebracht door een Engelsman. Fantastische service, nieuwe, goede auto, wat wil je nog meer?

    Anita van Santen Avatar Anita van Santen
    28/04/2019

    positive review  best service ever. everything went perfect. se you next time.

    Hans Vermeulen Avatar Hans Vermeulen
    27/04/2019

    positive review  Good service, reasonable price

    Tom Jaatinen Avatar Tom Jaatinen
    24/04/2019

    positive review  aardige ontvangst, alles inclusief, lekker makkelijk, zowel op op halen als inleveren. wel effe zoeken bij aankomst waar we nu precies moesten zijn...

    Nanny Huijps de Bruijn Avatar Nanny Huijps de Bruijn
    16/04/2019

    positive review  Wij arriveerden om 23.00 uur en na een telefoontje werden we perfect verder geholpen in het Nederlands. Geen gedoe, geen extra verzekeringen meer. Alles tip top. aanrader! Opgelet, wagen terug inleveren in de express parking en niet in de overdekte car rental parking.

    Claire Hermes Avatar Claire Hermes
    16/04/2019

    positive review  Good car, great pricing, friendly service! Would use their services again.

    Isabelle Wellemans Avatar Isabelle Wellemans
    13/04/2019

    positive review  Voor het huren van een auto moet je bij deze maatschappij zijn. Afgelopen week een auto gehuurd, alle kosten waren afgedekt en alles tot in de puntjes verzorgd. Kwalitatief mooie auto's voor een zeer goede huurprijs. Een aanbeveling dus!

    Marie-José Wammes Avatar Marie-José Wammes
    12/04/2019

    positive review  Hilarisch car rent gaf ons een heel goede service; alles verliep zoals afgesproken, vriendelijk en duidelijk contact en zeker van geen onvoorziene meer kost. Zeker aan te raden!

    Mariella Lijnen Avatar Mariella Lijnen
    11/04/2019

    positive review  eerst maal auto gehuurd van 1 tot 8 april ..en was top ,goede service vriendelijk personeel , volgende maal terug hola cars👍🏻👍🏻

    Gino Barcode Avatar Gino Barcode
    08/04/2019

    positive review  Perfecte service, mooie wagen.

    Joyce Beeckmans Avatar Joyce Beeckmans
    07/04/2019

    positive review  Good service, Nice cars thanks

    Ismail Ouachour Avatar Ismail Ouachour
    05/04/2019

    positive review  Very transparent and easy process.

    Joke Cupido Avatar Joke Cupido
    27/03/2019

    positive review  Zeer goed makkelijk en geen bijkomende kosten

    Mario Allard Avatar Mario Allard
    26/03/2019

    positive review  Top service and very quick. No difficulty with all kind off papers. Pleasent persons which are very polite.

    Arnold Doornekamp Avatar Arnold Doornekamp
    23/03/2019

    positive review  Super service, auto wordt ruim op tijd gebracht en weer opgehaald. Geen wachttijden voor een balie oid. Zeker voor herhaling vatbaar.

    Lian Wd Avatar Lian Wd
    19/03/2019

    positive review  Nice service, good car, Nice people

    Debby De Vos-Verburgt Avatar Debby De Vos-Verburgt
    17/03/2019

    positive review  good service, nice people

    Dirk van Doren Avatar Dirk van Doren
    16/03/2019

    positive review  HOLA CAR RENT ALICANTE AIRPORT , alles zoals afgesproken , snelle bediening en in het NEDERLANDS , super 😎

    Alain Provist Avatar Alain Provist
    06/03/2019

    positive review  An almost new Nissan Micra runned only 4000 km. Picking up was a bit hard, but by telephone we managed to contact Gary. We had to ask for a signature as we payed by cash. Bringing the car back also a bit confusing, because the person was not recognisable as from Hola Car. It could have been anybody...And last but not least: when you get a 1/4 tank of fuel it is hard to deliver the car with a 1/4 tank of fuel, it means it will me more. Apart from these little inconveniences: not waiting in a cue for a car, no suggestions for an upgrade and that sort of discussions. A good experience, we will keep in mind for the future!

    Theo Stoel Avatar Theo Stoel
    26/02/2019

    positive review  Snelle en correcte service, telefonische begeleid tot aan de uitgang waar we opgewacht werden. Zeer vlot reden we onze vakantie tegemoet. Het inleveren nam slechts 5 minuten in beslag. Super vriendelijk, een aanrader.

    Bert Vertessen Avatar Bert Vertessen
    17/02/2019

    positive review  Super vlot verlopen , toffe mensen !!! zeker voor herhaling vatbaar !

    Mieke En Luc Janssens-Commers Avatar Mieke En Luc Janssens-Commers
    15/02/2019

    positive review  Super verhuur service ze staan op je te wachten. Geen lange rijen aan de balie. De prijs is de prijs inclusief goed verzekerd. Geen onnodige verzekering bij verkopen, zoals de meeste wel doen. Super verhuurbedrijf dus voor ons Hola car rent.

    Jolanda de Snaijer Avatar Jolanda de Snaijer
    28/01/2019

    positive review  good price, perfect service, nice new car.

    Ivan Samyn Avatar Ivan Samyn
    27/01/2019

    positive review  Perfecte service, correcte prijs. Aangenaam om met samen te werken

    Rudy Roan Avatar Rudy Roan
    23/01/2019

    positive review  vlotte service, vriendelijke medewerkers, alles zoals beloofd! een aanrader!!!

    Remi de Geyter Avatar Remi de Geyter
    23/01/2019

    positive review  Eerlijke alles inclusief prijs. Geen extra kosten voor tweede chauffeur, navigatie, betaling ter plaatse in plaats van vooraf of ‘fuel management’. Ook de communicatie vooraf via de duidelijke website en mail verliep prima en ook nog eens - toch wel lekker makkelijk - in gewoon Nederlands. Ophalen en wegbrengen van de auto binnen tien minuten geregeld. We ergerden ons zo aan het feit dat onze vaste verhuurder rond de kerst en nieuwjaarsperiode een krankzinnig huurtarief vroeg dat we een keer Hola besloten te proberen. Is uitstekend bevallen en we komen zeker binnenkort terug bij Hola.

    Hilbert Prins Avatar Hilbert Prins
    12/01/2019

    positive review  Goede service. Netto auto. Na landing wordt je opgewacht en naar de auto gebracht. Betalen en binnen 10 minuten onderweg naar je vakantie adres. Het terugbrengen gaat net zo snel. Even bellen en je auto wordt in ontvangst genomen en klaar. Zeker een aanrader. Geen gedoe zoals bij de andere car rentals met verzekering, brandstof, 2e chauffeur. Alles inbegrepen.

    Philip Kerssen Avatar Philip Kerssen
    11/01/2019

    positive review  auto gehuurd in Alicante,perfecte service,vriendelijke ontvangst,geen wachttijd bij ophalen en terugbrengen

    Magda Rooman Avatar Magda Rooman
    10/01/2019

    positive review  Prima prijs kwaliteit verhouding, service ook prima. De volgende vakantie zeker weer een auto huren bij Hola car rental 👍🏽

    Sander Auwerda Avatar Sander Auwerda
    02/01/2019

    positive review  Goede prijs, perfecte service,geen wachtrijen bij ophalen, geen gezeur voor extra verzekeringen, goede auto, kortom volgende keer huur ik hier zeker weer.

    Ed Booij Avatar Ed Booij
    28/12/2018

    negative review  3 maanden geleden gerserveerd en dan krijg je een week voor vertrek een onpersoonlijke mail met de mededeling dat de huurauto niet doorgaat, omdat ze geen auto hebben meer in die periode!!!! Nou succes voor mezelf om nog ergens anders een auto te vinden. Dit bedrijf zou ik dus nooit aanbevelen!!!!!!!!!!

    Sandra Amens Avatar Sandra Amens
    18/12/2018

    positive review  Hassle free, easy with good service for pick up and drop off at the airport and no hidden costs

    Gunilla Wahlberg Avatar Gunilla Wahlberg
    17/12/2018

    positive review  Super goed geregeld vanaf luchthaven Alicante tot terugkomst 08-12-2018. Schone en nette auto. Volgende keer zeker weten weer Hola car rent. Goedkoop zonder extra kosten achteraf!!

    Ferry Mitchell Avatar Ferry Mitchell
    08/12/2018

    positive review  Wat een uitstekende service...! Dit doet niemand hen na. Geland en onmiddellijk een call krijgen om melding te maken dat de auto klaar staat aan de exit. Paspoort en rijbewijs noteren door een super vriendelijke kerel en na 5min zijn we weg. Bij aflevering net hetzelfde...geen gezever. Men stond me op te wachten...Respect Hola car rental...Wat jullie zeggen, wordt effectief ook gedaan ! Doe zo voort, jullie hebben er een klant bij...Jurgen Weeck

    Jurgen Weeck Avatar Jurgen Weeck
    08/12/2018

    positive review  Zeer tevreden over de manier van afhandeling, zowel bij aankomst als bij terugkeer. Zeer aan te bevelen!

    Jacqueline Rippe Avatar Jacqueline Rippe
    03/12/2018

    positive review  Super service .... staan te wachten op de expres parking Malaga rechts van Starbucks café en de wagen terug op dezelfde plaats. Top 👍

    Caroline de Keijser Avatar Caroline de Keijser
    29/11/2018

    positive review  BIG THANK YOU from us - Fantastic service in Malaga ! We were looking for a rental car company that allows you to pay without credit card. Almost any rental car company in Spain doesn't allow you to rent a car without credit card. So, finding Hola car rent in Facebook was great for me and my wife since we wanted to explore whole south Spain. Initially I wasn't sure about using these guys. It all seemed a bit too good to be true - No Insurance charge, No Deposit, No additional driver charge etc but it's true and it's super easy !!! We were awaited by a very kind guy David who helped us with luggage. Since i filled out all the info from the email they sent me - the whole pick up process was in less than 5 mins. Perfect car and the price was exactly like all the promises online (no unpleasant surprises). Returning was just as easy. Agent was waiting for us at the entrance of the parking took the keys check the fuel , help us with luggage and took the car not more than 2-3 mins. Do I recommend them ? Definitely !!!

    Stoyan Ivanov Avatar Stoyan Ivanov
    29/11/2018

    positive review  Geen gedoe , gewoon TOP ! 👍🏻

    Olivier Van Belleghem Avatar Olivier Van Belleghem
    28/11/2018

    positive review  Alles perfekt geregeld volgens afspraak! Prijs is prima en auto in goede staat!

    Leo Cordang Avatar Leo Cordang
    27/11/2018

    positive review  Uitstekende service, geen gedoe. Auto in ontvangst nemen, vooraf betalen en weg. Alleen de uitleg van plaats voor inleveren van de auto was ons niet geheel duidelijk. Misschien een geplastificeerde route waar je op het vliegveld je auto weer in moet leveren in de auto leggen? In Augustus komen we weer naar Malaga, gaan dan zeker weer een auto huren via Holacars.

    Diana Visser-van Der Veldt Avatar Diana Visser-van Der Veldt
    27/11/2018

    positive review  Goed verhuurbedrijf. Geen wachttijden. Medewerker met de auto stond klaar op het vliegveld. Ook bij het inleveren dezelfde procedure. Daarnaast goede en jonge auto’s. Absolute aanrader.

    Frank Vos Avatar Frank Vos
    18/11/2018

    positive review  We were looking for a rental car company that allows you to pay without creditcard. Almost any rental car company in Spain doesn't allow you to rent a car without creditcard. So Hola car rent was our saving angel. The car was excellent and the conditions of the car were sublime. Everything was very easy and fast. Thanks a lot!

    Anne-Roos Radings Avatar Anne-Roos Radings
    15/11/2018

    5 star review  Very good service in Malaga! We were awaited by a very kind guy, who walked us (3 min.) to our car and then we received the child seat and drove off. Perfect car and the price was exactly like all the promises online (no unpleasant surprises which I had before with other rental companies). And returning was just as easy! What a bliss, really added to our holiday pleasure to have car rented this easy!

    Vera Koning Avatar Vera Koning
    15/11/2018

    positive review  Goede prijs, kwaliteit en service. Uitgebreid verzekerd. Extra chauffeur gratis. Kortom erg tevreden

    Nada Katern Avatar Nada Katern
    09/11/2018

    positive review  Fantastic service. Hassle free and easy pick up and drop off.

    Louise Groden Avatar Louise Groden
    02/11/2018

    positive review  Perfect geregeld bij aankomst en vertrek Malaga Airport. Klantvriendelijk en telefonisch ook goed bereikbaar bij vragen. We gaan zeker vaker huren.

    Adrie Klinge Avatar Adrie Klinge
    31/10/2018

    positive review  Good service, no massive "holding deposit" to pay. Delivered to you personally at the airport. clean and tidy car, exactly what I ordered but no water in washer jets and wipers almost useless. other than those small issues a great service that I'd be happy to use again in future

    Heather Long Avatar Heather Long
    29/10/2018

    positive review  hola cars bedankt voor de goeie service wij hadden de ford fiesta super wagen en netjes ! Ook alles correct verlopen hup papieren invullen ...betalen en na 10 min kon onze vakantie beginnen . Volgende keer zeker weer hola cars groetjes

    Dawn Campbell Avatar Dawn Campbell
    26/10/2018

    positive review  Great service, very convenient. Especially liked the personal pick up and drop off.

    Piet Dijkstra Avatar Piet Dijkstra
    26/10/2018

    5 star review  ZIJN MET 9 familie leden op vakantie geweest,hebben 3 auto s gehuurd bij Holla car rent ,fantastich geregeld, stonden ons op te wachten op het vliegveld, Met inleveren zelfde verhaal.ZEER tevreden,Thanks HOLA CAR RENT

    Peter Harreman Avatar Peter Harreman
    23/10/2018

    positive review  I recently hired a car from Hola Car rental for 10 days, from Alicante Airport. they were the to meet me when the flight got in . the car was as advertised no problems. they we also there to greet me on the return to the airport. the price agreed was the price paid. I will use them again. highly recommended.

    Lascelles Hylton Avatar Lascelles Hylton
    22/10/2018

    positive review  super service! Would recommend it to erveryone.

    Danny Harreman Avatar Danny Harreman
    22/10/2018

    positive review  Book with these last 3 times and had no hassle. Delayed over 2 hours this time and landed at 1am, phone call as soon as I landed and car with us within 10 mins. Cheerful happy staff who recognised us this time. Will book every time with this company. Anne Brunt

    Anne Brunt Avatar Anne Brunt
    20/10/2018

    negative review  Avoid this company. Though advertised otherwise they do ask deposit when you want to pick up the car, and they do not give it back claiming that you have a speeding ticket. They can not provide any evidence of it.

    Peter Lencs Avatar Peter Lencs
    16/10/2018

    positive review  Easy online reservation/ booking! I already look forward to our trip next week 😊

    Cindy Wever-van Den Berg Avatar Cindy Wever-van Den Berg
    15/10/2018

    positive review  Prima verhuur bedrijf. keurig netjes stonden ze met de auto klaar op afgesproken tijd en ook bij inleveren stonden ze netjes te wachten . geen onaangename verassingen met extra kosten voor verzekeringen etc. volgende keer zeker weer bij huren!

    Martijn Burgers Avatar Martijn Burgers
    14/10/2018

    positive review  De auto staat klaar bij aankomst op het vliegveld. Het papierwerk op de luchthaven kost je slechts 5 minuten. Er zijn geen extra verzekeringskosten en ook een extra chauffeur kost geen geld. De auto’s zien er keurig uit. Bij inlevering van de auto staan ze ook weer klaar en het inleveren kost ook slechts 5 minuten. Er wordt ook niet gezocht naar krasjes of deukjes. Ik ben een fan!

    Dick van Male Avatar Dick van Male
    02/10/2018

    positive review  Ophalen en inleveren huurauto vlot en zonder ingewikkelde procedure en in te vullen formulieren. Je krijgt de huurauto die gereserveerd is en in mijn situatie zelfs iets meer. Klasse. All-in huurovereenkomst, geen extra's of verborgen regeltjes. Plezierig contact zowel op locatie als telefonisch. Een parel tussen de verhuurbedrijven. Volgend jaar weer.

    Dirk Jan van der Laan Avatar Dirk Jan van der Laan
    30/09/2018

    positive review  Na dat het vorig jaar met de huur van de auto mis is gegaan, en na heel wat gebel en gemail. Dit jaar met korting een auto gehuurd bij Alicante. We zijn nu tevreden met de auto en hoe alles verliep. We konden gewoon per pin/ of contant betalen op het vliegveld( geen borg). Auto reed ook lekker. Dus zouden we het zo weer doen.

    Chantal Teeckelenburgh Avatar Chantal Teeckelenburgh
    16/09/2018

    positive review  Werden netjes opgevangen, goed geregeld allemaal!

    Anita Tittse-Stoltz Avatar Anita Tittse-Stoltz
    08/09/2018

    positive review  Echt een topdeal snel geregeld top auto en goeie prijs, niks geen poespas! Eerlijke maatschappij

    Wouter Bol Avatar Wouter Bol
    07/09/2018

    positive review  I very much liked the Hola Car Rent business model: all insurance costs are included, there is no expensive airport desk, and both pick-up and return are absolutely hassle-free. Not unimportantly, prices are very competitive! The rental car that I ordered (A Renault Clio Wagon) was new. The car had less than 30,000 kms on the clock and was very good (SatNav included!). When renting a car in Malaga or Alicante I would certainly use them again.

    Wil Hout Avatar Wil Hout
    01/09/2018

    5 star review  Excellent service really helpful and friendly staff, highly recommend. Great no nonsense price with everything ‘all in’. We will definitely use again.

    Liz Waddington Avatar Liz Waddington
    30/08/2018

    positive review  I would definitely recommend Hola car rental. I have just returned from Malaga and I found the whole process of hiring a car from this company excellent. when picking up and dropping off the car the staff were very friendly. The only thing I would recommend the staff to do is to meet their guests at the exits of the terminal with a sign. If I am ever travelling to malaga or alicante I would use this company again.

    Linda May Avatar Linda May
    26/08/2018

    5 star review  Wij moesten ons alvast geen zorgen maken over onze auto. De reservatie verliep makkelijk en vlot. Net geland en we werden al opgebeld om ons te zeggen waar we moesten zijn. Heel vriendelijk ontvangst door een Nederlandse dame, ook de teruggave van de wagen verliep vlot. Een nieuwe, verzorgde wagen met een all in service. Wij kiezen zeker weer voor Hola!

    Ann De Plecker Avatar Ann De Plecker
    21/08/2018

    positive review  auto gehuurd van 6 t/m 18 augustus. vanaf Alicante perfect geregeld goed ontvangen op het vliegveld en binnen 15 min de auto mee. terug ook prima geregeld 20 van te voren bellen en dan gelijk bij departures de auto inleveren. mooie auto met airco. erg bedankt Holacars voor de goede service

    Ton van der Lee Avatar Ton van der Lee
    20/08/2018

    5 star review  Voor het eerst hier een auto gehuurd en is goed bevallen Goede service met brengen naar het appartement Zeer zeker een aanrader �

    Angela Anna Avatar Angela Anna
    20/08/2018

    positive review  I have just returned from nerja and hired my car from malaga airport. fantastic service no hidden extras. waiting for me with the car on arrival and waiting for me on my return took less than five minutes. Excellent service and would highly recommend. I paid in cash so no holding fees on any cards. Very happy and will definitely use again.

    Victoria Connah Avatar Victoria Connah
    19/08/2018

    positive review  Just come back from Alicante where we hired a car through Hola car rent. First time renters abroad and liked the fact that there was no excess to pay for Sent an email saying what car I wanted including a child seat and a quote came through I accepted it, no upfront costs to pay. Arrived at Alicante Airport and signed the paperwork and was on our way in 10 minutes. I highly recommend this company from start to finish had no problems and Stephan from Hola sorted out any problems I had.

    Ryan Earnshaw Avatar Ryan Earnshaw
    18/08/2018

    5 star review  Prima verhuurbedrijf !!!! Bij aankomst in Malaga een bijna spiksplinternieuwe auto gekregen, alle formaliteiten binnen enkele minuten geregeld. Hola betaald zelfs de parking. Ook bij inlevering geen formaliteiten, afgevaardigde staat op je te wachten, sleutels inleveren, even een korte bespreking en klaar. Auto is All Risk verzekerd, geen zorgen.Absoluut een aanrader!

    Martina Dittrichová Avatar Martina Dittrichová
    17/08/2018

    5 star review  Nog nooit zo makkelijk een auto gehuurd. Alles super geregeld, bij aankomst luchthaven staan ze je al op te wachten, contant betalen of per pin. Geen gedoe met borg of extra verzekering. Sleutel mee en rijden maar! In 1 woord GEWELDIG!!!

    Sonja Obrie Avatar Sonja Obrie
    14/08/2018

    1 star review  Email received day before I am meant to pick up vehicle, booking cancelled. This is meant to be due to not receiving flight details or any details after having booking confirmed and I have previously spoken on telephone when booking that I arrive at Alicante a different day to when I would be picking up vehicle, I deal in cash to which no card details are needed...on booking they have my required details as stated through process. Was informed that after the confirmation email I would have received another asking for drivers licence and passport details which if received I would have gladly given.hence on the confirmation email it states to bring drivers licence and passport on collection of vehicle, and during telephone conversation mentioning why I would not have flight details....why nit inform myself or ask for these at that time. My thoughts are, as my booking was for €300 and it is busy season....someone else has had the vehicle which was allocated to myself and the company has capitalised on this.... Conveiniant the guy is in Malaga as for myself to be shafted this way does not sit well.... Try pulling that in the east end sunshine. As for the company reply....has already been mentioned via email how the person is going to Sugar coat this....... �

    Nick Askew Avatar Nick Askew
    05/08/2018

    5 star review  Helemaal top!! All in zonder creditcard gewoon met pin betaald. En bij inleveren niet eens de auto nagekeken... zeker een aanrader..

    Rob Rotterdam Avatar Rob Rotterdam
    02/08/2018

    5 star review  Super geregeld! We werden door Martin (engels-talig) opgewacht op de luchthaven van Malaga waar de (zo goed als nieuwe) auto werd overhandigd. Geen onverwachte zaken zoals verzekeringen, borg, benzine, enz. Op de afgesproken tijd en plek de auto weer zonder problemen ingeleverd. Prima service. Zeker voor herhaling vatbaar!

    Karin Coolen-Knapen Avatar Karin Coolen-Knapen
    15/07/2018

    5 star review  I did love all the bits.O excess fully insured.5 mins to sort out papers at the airport ,return was easy too!if you want hussle free rent deffo use holacars!!!excellent service and polite people.���

    Laura Póka Flux Avatar Laura Póka Flux
    14/07/2018

    2 star review  We ordered a Nissan evalia 7 seater at Malaga airport as we needed a mini van and more space. When the car turned up it was a Opel zafira 5 seater car with 2 seats in the boot, nothing like what we ordered. We were told basically take or leave it it’s the same type of vehicle. We obviously had no choice and no discount was offered. The vehicle was cramped and under powered. The staff were very friendly but I feel cheated and will not use them again

    Mark Vertigans Avatar Mark Vertigans
    09/07/2018

    5 star review  Wat een topservice: de auto kun je op het vliegveld ophalen en terugbrengen. Binnen 5 minuten haal je de auto op en breng je hem weer terug! Geen eigen risico en all risk verzekerd, nergens gedoe over. Makkelijk te bereiken via telefoon en email, ook in het Nederlands. Ik ga sowieso weer een auto bij hen huren als ik naar Malaga of Alicante ga!

    Floor Rienks Avatar Floor Rienks
    08/07/2018

    5 star review  Voor de eerste keer bij hola car auto gehuurd in Alicante, alles heel goed geregeld zowel bij aankomst als bij vertrek van de luchthaven.Gevraagd of de navigatie in het Nederlands ingesteld was, dit werd direct nagekeken en geregeld. Vriendelijke mensen die Nederlands spraken bij de overdracht van de auto. Volgende keer weer huren bij hola Far.

    Joop Keuterman Avatar Joop Keuterman
    08/07/2018

    5 star review  Nu voor de 4e keer een auto gehuurd via Hola Car Rent. Uitstekende service en vriendelijkheid. De auto's zijn super.

    Monique de Zwart-Boon Avatar Monique de Zwart-Boon
    02/07/2018

    5 star review  Top service! Alles goed geregeld duidelijke instructies prima auto niks te klagen!!

    Natasja Hassan Avatar Natasja Hassan
    02/07/2018

    5 star review  mooie Renault Clio gehuurd voor een mooie prijs. gebracht en weer afgegeven op het vliegveld. netjes geregeld en op tijd. en Nederlands sprekend.

    Rob de Bruin Avatar Rob de Bruin
    22/06/2018

    5 star review  Goed geregeld geen wachttijden of andere verassingen. Goede auto. Perfect.

    Tim van den Bosch Avatar Tim van den Bosch
    13/06/2018

    5 star review  zeer goede firma, nieuwe wagen. zeer goede service

    Hendrik Saenen Avatar Hendrik Saenen
    06/06/2018

    4 star review  very happy with this company. It was the first time we used them but the service is great, very personal handling, no hidden prices, insurance is allready included. No trying to get you to pay for extra's like fuel and second driver... The cars are not the newest ones but they get the job done so what more do you need?

    Eddy Servranckx Avatar Eddy Servranckx
    28/05/2018

    4 star review  + Very good service: somebody from HOLA was waiting for us at our arrival and when we brought back the car. + Practical and fast pick-up and drop-off of the car in parking lot in front of Airport exit. + Correct all inclusive price. - Only one negative point: no premium cars available. I would have preffered to have a broader choise of car brands (premium brands). Also if I book a car of a certain brand I prefer to receive that brand and not a "similar" car. (I booked a Ford C Max and received a Renault Clio Stationwagon)

    Joe Ri Avatar Joe Ri
    23/05/2018

    5 star review  Geweldige service!

    Anja van den Heuvel Avatar Anja van den Heuvel
    22/05/2018

    5 star review  First time we have used Hola.Will most certainly use them again.Everything they advertise is everything you get.Absolutely no hassle.We arrived on time ,late in the evening but were delayed in the airport for 45 minutes and my mobile packed in.However Hola were still waiting for us and we were on our way after 10 minutes. On return we pulled into the car park at the agreed time ,the agent was waiting and a couple of minutes later we were inside departures.Couldn't have asked for more.

    Jack Holmes Avatar Jack Holmes
    13/05/2018

    5 star review  Rent through hola car rental for the first time. I’ve always used one of the cheap renters before but there are so many bad stories about getting charged for none existent damages to cars. Booking was simple online, no money taken at the time of booking. When we arrived at Alicante the guy was waiting right where it said he would be, the car was there, and was exactly what we booked. A couple of signatures and the payment took all of 5 minutes and we were on our way! Returning the car was even easier, pulled up , the guy was waiting, he took the keys and parking ticket and that was it , all done. What’s even better is you are directly outside the departure area so it was straight inside to the check in desks! Would recommend this company to anyone and everyone!!

    Stephen Hogben Avatar Stephen Hogben
    03/05/2018

    5 star review  Twee maal een auto gehuurd alles geweldig verlopen een pluim voor in de pluimenkast Dank

    Ger Dingemans Avatar Ger Dingemans
    26/04/2018

    5 star review  prima service voor een eerlijke prijs!

    Jan Smeets Avatar Jan Smeets
    14/04/2018

    5 star review  Good company

    Jean-claude Vandeweyer Avatar Jean-claude Vandeweyer
    07/04/2018

    5 star review  Excellent service and such an easy process 0 excess is a big plus. Easy to find at the airport and when returning the car will definitely use again

    Mark Turner Avatar Mark Turner
    02/04/2018

    5 star review  Top service, Thank you, we will definitely book again! Groetjes, familie Huys

    Anathé Huys Avatar Anathé Huys
    29/03/2018

    5 star review  Just great! This is how booking a car always should be! Friendly people, fast pickup and delivery at the airport, a great and new car and everthing for a great price (everything included). Never look for another company in Malaga again. Till next time!

    Jeroen Vos Avatar Jeroen Vos
    13/03/2018

    5 star review  Voor de eerste keer auto gehuurd bij Hola carrent Málaga. Precies alles verlopen zoals voorheen afgesproken. "TOP" �

    Sjack V. Asperdt Avatar Sjack V. Asperdt
    10/03/2018

    5 star review  Thank you so much for your service! You are so much better than the big names and companies in the rental car business.

    Nicolas Funke Avatar Nicolas Funke
    28/02/2018

    5 star review  Super service op elk gebied geen poespas alles super efficiënt geregeld bij volgende bezoeken aan malaga zal het altijd met Hola Dat Rent zijn...

    Eddy Korthout Avatar Eddy Korthout
    19/02/2018

    5 star review  2 jaar geleden bij een ander verhuur bedrijf op Málaga 2 uur in de rij gestaan voor de huurauto. Maar vanaf nu altijd huren via Hola. Geweldig wat een service. Precies op de afgesproken plaats stond de verhuurder en bracht ons naar de auto. Dit was een hele nette nieuwe auto, degene die stond afgebeeld op de foto op internet. Incl extra bestuurder en incl uitgebreide verzekering. Ter plekke betalen, zonder extras. Binnen 15 minuten reden we het vliegveld af. Bij het retourneren waren we wat vroeger dan afgesproken maar de verhuurder was ook vroeger dus we hadden de auto zo ingeleverd. Een top ervaring en en zeker een aanrader.

    Anke Brand-van Spreeuwel Avatar Anke Brand-van Spreeuwel
    18/02/2018

    5 star review  Punctual, stress free, no queuing and very reasonable. Will use again.

    Philip Cox Avatar Philip Cox
    15/02/2018

    5 star review  In all my years dealing with car hire in spain never have i met a more reliable company to deal with Friendly and Courteous and always put there Customers first and NO HIDDEN EXTRAS. Top class

    Chris Nason Avatar Chris Nason
    14/02/2018

    5 star review  I had a car from Hola for three days whilst mine was being repaired. Fast service with no waiting around. Staff are friendly and helpful and i didnt even have to give creditcard details as all cars fully covered. Would definately use again and would recommend to anyone.

    Lynne Pursey Curtis Avatar Lynne Pursey Curtis
    05/02/2018

    5 star review  I was worrying about the fact that there's no reviews about hola car rental. However, the price was very good and they accepted cash, so I had some guarantees that everything will be good. It took me 3 minutes to take the car (just signing 1 piece of paper), the car was exactly like in the website, almost new and in really good condition (except some scratches, but I don't care). I had no problem during rental period (1 day). Return of the car took 1 minute - give the keys, parking ticket and you're good. Thanks a lot, will definitely get back to you if I visit Malaga again

    Igor Leonov Avatar Igor Leonov
    28/01/2018

    5 star review  They are the best rental car company , you should only use this one. I have never had such fa nominal service in my like from a car hire company. They meet you greet you , take you to the car. Everything is covered so no worries at all defiantly worth the price. Then we dropped the car off and they were stood waiting , so polite no problems what so ever. A breath of fresh air well done Hola Excellent Recommend to all

    Peter Barnes Avatar Peter Barnes
    28/01/2018

    5 star review  Great Car Rental, very happy customer!

    Mo van Welzen Avatar Mo van Welzen
    18/01/2018

    5 star review  Very good service. Friendly staff, professional and fast delivery at the airport and even faster returning the car, as all is inclusive no worries with possible scratches or anything. Just return it with a full tank as received and all is good. No hidden cost and bad surprises as with other rental companies sometimes.

    Jeannine Rehlinger Avatar Jeannine Rehlinger
    05/01/2018

    5 star review  Very efficient car pick up and delivery, and very good, friendly and personal service!

    Buddy Pangemanann Avatar Buddy Pangemanann
    01/01/2018

    5 star review  Ben zeer tevreden over service van Hola. Gaat snel, direct bij aankomst/vertrekhal. Auto's zijn altijd in orde. Mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Verzekering is inbegrepen. ���

    Daniëlla Theunissen Avatar Daniëlla Theunissen
    22/12/2017

    1 star review  Slechte eerste ervaring. Aantal dagen voor onze reis kregen we te horen dat onze gereserveerde wagen niet beschikbaar was. We kregen wel een kleinere wagen. Dit ging niet voor ons, daar we met 4 personen + bagage waren. Ze konden ons geen andere optie bieden dus moesten we nog op zoek naar een andere wagen . Ze hebben geen enkele moeite gedaan om het probleem op te lossen . Dus voor ons nooit nog hola car 👎

    Sonja van Lint Avatar Sonja van Lint
    22/12/2017

    5 star review  Fantastic Car Hire Company. Simply no gimmicks unlike others. Meet and greet at the airport first class. Have also used them for car parking when I owned a car in Spain. Can't say enough abut the excellent service. Thank you it will certainly be Hola again and again

    Jackie Fielding Avatar Jackie Fielding
    20/12/2017

    5 star review  Snel, behulpzaam, vriendelijk en zonder credit card! Prijs/kwaliteit verhouding is subliem. Wij hebben een Kia in ons bezit gehad en dit was mijn beste ervaring tot nu toe met verhuurbedrijven. Keep going!

    Lisa Brinkman Avatar Lisa Brinkman
    13/12/2017

    5 star review  Degelijke propere auto full option. Ophalen en terugbrengen verliep vlekkeloos via vriendelijk en behulpsaam persoon.

    Nicolas Bas Avatar Nicolas Bas
    13/12/2017

    5 star review  Very good no nonsense service. One price no extra costs. Best rental place i know. Recommend to everyone.

    Peter Rijkers Avatar Peter Rijkers
    12/12/2017

    5 star review  Goede ervaring met autohuur in Alicante. Heel vriendelijk en vlot. Geen gedoe met kredietkaarten en veel te dure extra verzekeringen. Alles heel correct verlopen!

    Guilian Vercalsteren Avatar Guilian Vercalsteren
    12/12/2017

    5 star review  Used Hola in Alicante last week , professional, on time, good communication and a truly all inclusive rate with no pressure selling of add ons .... easy collection and drop off.

    Gary Power Avatar Gary Power
    11/12/2017

    5 star review  Top auto, top service!

    Albert-jan Vermue Avatar Albert-jan Vermue
    17/11/2017

    5 star review  Fantastische ervaring gehad met Hola Car Rent. We hebben er in de wachtrij in de luchthaven reeds reclame over gemaakt. Zonder veel poespas en correct. In mei gaan we naar Malaga en dan huren we zeker terug bij jullie. Doe zo verder.

    Dany Roelants Avatar Dany Roelants
    17/11/2017

    5 star review  Realy easy carrent for a nice price. The proces took 5 minutes. They are waiting for you at the airport and after your vacation you bring the car back and than also there is someone waiting for you. For the younger people its an easy way to rent a car no credit card needed. The cars looks beautiful and are verry clean.

    Koen Koning Avatar Koen Koning
    13/11/2017

    5 star review  Geweldig geregeld op vliegveld Alicante. Tot zelfs het navigatiesysteem was in het nederlands. Nog nooit eerder meegemaakt. Prachtige nieuwe auto. Zeker een aanrader. Top.

    Elly Krijgsman Avatar Elly Krijgsman
    13/11/2017

    5 star review  zeer net verhuurbedrijf een aamrader voor iedereen die.een auto wil huren afgesproken prijs is ook daadwerkelijk wat je.moet betalen en niet zoals bij andere bedrijven hele lage prijzen maar in werkelijkheid komen er dan zoveel vetzekeringskosten e.d bij dat het toch een hele dure huurauto wordt De prijzen bij Hola zijn reeel en geen bijkomende kosten ik huur hier voortaan mijn auto als ik weer in malaga ben 🖒🖒

    Harry Schaap Avatar Harry Schaap
    10/11/2017

    5 star review  Very professional way of dealing. Easy because they wait with the car at the parking lot directly at the airport. no discussion about insurance because of full risk coverage includes in the price. Also with respect to full no games: just bring the car back with the same full level as you got it. Regards

    Rob Willems Avatar Rob Willems
    06/11/2017

    5 star review  Een super service�bij aankomst word je onmiddellijk naar de wagen gebracht. All in prijs die zeer correct is. Echt een aanrader!!!

    Marianne Clincke Avatar Marianne Clincke
    04/11/2017

    5 star review  Just want to say a big thank you for the excellent service. Easy booking, easy payment, worry free with the full insurance, hassle free collection and drop off. This is the best car hire service I've ever used and I'll happily recommend you to friends. Thanks again and see you next time I'm in Malaga.

    Julian Hall Avatar Julian Hall
    29/10/2017

    5 star review  Highly recommend - no waiting in queues they meet you in the car park with the car keys -whole process took about 5 minutes and very competitive price - no hidden extras

    Sarah Noble Avatar Sarah Noble
    28/10/2017

    5 star review  Very quick and friendly service, they wait for you outside the airport, so you don't have to go to an office. And good cars for a good price �

    Kim Janssens Avatar Kim Janssens
    20/10/2017

    5 star review  This week we hired a rental it was very good excellent service good price I will recommend this for car hire.

    Ingrid Schoumans Avatar Ingrid Schoumans
    17/10/2017

    5 star review  Super service!!!!Volgende keer opnieuw met Hola,zeker weten!!!!���

    Porteman Patrick-Linda Vancoillie Avatar Porteman Patrick-Linda Vancoillie
    09/10/2017

    5 star review  Top service aan de luchthaven van Alicante. AANRADER!

    Steve Gochet Avatar Steve Gochet
    06/10/2017

    5 star review  Top bedrijf! Zeker voor herhaling vatbaar!

    Joanny Flikweert Avatar Joanny Flikweert
    24/09/2017

    5 star review  Easy car delivery, nice persons. Just before we were supposed to drop off the car on our last rental day, our flight was suddenly canceled (Ryanair...). We agreed with Stephan we could return the car the early next morning, before our next flight. This was even without extra costs! Super service! �

    Björn Kempkes Avatar Björn Kempkes
    22/09/2017

    5 star review  2 weeks ago I had my First Experience in Alicante and everything was as promissed! Last week I hired again in Malaga and had the same service experience. Pick up &Go at arrival and deliver & fly at departure! �

    Johrit Schellingerhout Avatar Johrit Schellingerhout
    21/09/2017

    5 star review  Top service + behulpzaam met mindervalide. staan gelijk klaar voor je bij het vliegveld, afrekenen en je kunt wegrijden. Ook bij het terug brengen duurt het niet langer als 5 minuten. Sleutel afgeven en je kan gaan inchecken. Echt een aanrader!

    Laila Sallou Avatar Laila Sallou
    10/09/2017

    5 star review  Uitstekend bevallen, eerlijke all in prijs voorzien van extra bestuurder, navi, verzekering die alles volledig afdekt dus niks extra afsluiten bij verzekeringsmaatschappij en dus ook geen zorgen over zogenaamde schades die ze van je borg aftrekken je hoeft immers bij HOLA geen borg te betalen dit in combinatie met een vriendelijke medewerker die reeds staat te wachten op het moment dat je op het vliegveld buiten komt, bij inleveren idem even bellen en binnen 5 minuten is alles geregeld en komen ze de auto ophalen en ga je inchecken zeker voor herhaling vatbaar

    Eric Esser Avatar Eric Esser
    29/08/2017

    5 star review  We rent a car from 05-08-2017 until 19-08-2017. We choose Hola Car Rent, because we didn't wanna pay by credit card. It was a good serviced and good cars. When we went back at the 19-08-2017 we called that we would be on the airport , one hour earlier. And this was no problem. We recommend Hola Car Rent , great employees and great service.

    Juanita Leon Avatar Juanita Leon
    21/08/2017

    5 star review  easy rental of car. Friendly contact, and easy to get in touch with.

    Ann Chanett Glundal Sørensen Avatar Ann Chanett Glundal Sørensen
    05/08/2017

    5 star review  Afgelopen week een auto gehuurd op Malaga Airport. En inderdaad ze stonden al te wachten bij aankomst. Binnen een paar minuten was alles geregeld, Ook het inleveren ging supersnel, ondanks het vroege tijdstip van 5:30 uur. Geen poespas, gewoon vlot, geen bijkomende kosten, een all-in prijs. Top. Volgende keer zeker weer Hola Car Rent!

    Twan Joosten Avatar Twan Joosten
    04/08/2017

    5 star review  Heel goeie ervaring met hola car rent op alicante AirPort! Vlotte service, goedkoop met full insurance inbegrepen, auto stond klaar bij aankomst, geen wachttijden en vriendelijke ontvangst. Aanrader! Wij gaan zeker nog huren bij hun!

    Katinka Coorevits Avatar Katinka Coorevits
    01/08/2017

    5 star review  Op aanraden van Willem van beek "carniceria holandesa Guillermo"benahavis dit verhuurbedrijf gekregen, kortom PERFECT!!!! Altijd een all-in pakket /prijs dwz geen nep extra kosten etc 1 Prijs!!!!!!

    John Crazyelvisshow Regter Avatar John Crazyelvisshow Regter
    27/07/2017

    5 star review  All in prijs zonder gezeur voor alles verzekerd aanrader

    Jose Beekhuizen Avatar Jose Beekhuizen
    17/07/2017

    5 star review  Great service! I must say that Hola Car car Rent is by far 'the BEST' car rental service!! Greeted, with a big smilie, as soon as we came out of arrivals. Easy dropping the car back off at the airport with more smiles again... Great service with no extra costs and nothing extra to pay when we returned the car! Everything was made very easy for us. See you soon, TOP TOP ;-)

    Bart Wallaeys Avatar Bart Wallaeys
    10/07/2017

    5 star review  Top and first class service from Martyn and the team at Hola Malaga. Would definitely use them in the future !!

    Louis Day Avatar Louis Day
    08/07/2017

    5 star review  Before renting a car at Malaga we did some research about car hire at Spain. To be honest - most reviews about other companies gave us quite a scare about what we can expect. But I can truly recommend HolaCarRent. Service is great, response time is quick, also both car collecting and dropping off is really fast. No extra costs, no security deposit, no "black light" inspections etc. Pleasure to work with!

    Laura Cibule Avatar Laura Cibule
    03/07/2017

    5 star review  Very good service especially as we needed to change cars for a 7 seater when family came over then back to a 5 seater when they left. All was made very easy for us. Would certainly recommend. The cars are of a very good quality. Nothing extra to pay and we returned the car with the same fuel level as we received it. We will be back in September and will definitely use Hola again.

    Henia Hudson Avatar Henia Hudson
    23/06/2017

    5 star review  Het is een top bedrijf aantalkeren auto gehuur op alicante airport aantal keren op gelicht en moeilijk gedoe alemaal maar ha car rent is een top bedrijf echt eerlijk niet duur geen moeilijk gedoe heel simpel nooit geen ander meer altijd hola car voor mijn

    Jan Schneider Avatar Jan Schneider
    18/06/2017

    5 star review  Alles was perfect, dit adres is betrouwbaar en snel en correct!!!!!!!!

    Marga Blaauw Avatar Marga Blaauw
    15/06/2017

    5 star review  Gewoonweg PERFECT 👍👌🤗

    Wilma Kanters Avatar Wilma Kanters
    14/06/2017

    5 star review  Snel en eenvoudig geregeld, geen borg of creditcard nodig! Nieuwe auto en alles keurig op tijd. Snelle afhandeling. Absolute aanrader!

    Daan Blankenbijl Avatar Daan Blankenbijl
    13/06/2017

    5 star review  We got a new and clean car and great service! No additional costs.

    Teun de Witte Avatar Teun de Witte
    27/05/2017

    5 star review  Great service and prices. We will use Hola on our next visit too.

    Jørn Gundersen Avatar Jørn Gundersen
    22/05/2017

    5 star review  We rent a car for 7 person. Martin waited for us at the airport. The car was exactly as described. No additional charges as described. Great contact. It took us 5 minutes at the arrival and 2 at departure. We meet at the car park in the departures area at 5 a.m. There was no problem and again no additional fee for early drop off. Strongly recommend the HolaCarRent.

    Ania Piechaczek Avatar Ania Piechaczek
    20/05/2017

    5 star review  Prima ervaring. Opgewacht bij de uitgang van de aankomsthal, naar de auto begeleid, wat zaken afgehandeld en binnen 5 minuten waren we onderweg in een gloednieuwe auto met 17 km op de teller. Na twee weken de auto weer teruggebracht en op zo'n zelfde voortreffelijke en snelle manier afgehandeld. Zeer goede prijs/kwaliteit voor een all-in autohuur. Volgende keer zeker weer Hola Car rent!

    Paul Vermeulen Avatar Paul Vermeulen
    01/05/2017

    5 star review  The best service and the best price with all new cars on the Costa Try it and you will know it Thanks

    Willy Duisters Avatar Willy Duisters
    24/04/2017

    5 star review  super service ! thank you very much Peter.

    Jacques Catry Avatar Jacques Catry
    07/04/2017

    5 star review  Uitstekende service,wagen prima in orde Volgende maal zeker weer Hola Car rent

    Jozef Van Den Broeck Avatar Jozef Van Den Broeck
    02/04/2017

    5 star review  Great service! Peter answered on my SMS directly and instructed me how we should meet. We traveled to Granada, Seville and back to Malaga. When we return the car Peter met us and everything went smooth. I Highly recommending Hola Car Rental.

    Joakim Kasimir Avatar Joakim Kasimir
    30/03/2017

    5 star review  TOP, TOP, TOP !!!

    Jasper Vossen Avatar Jasper Vossen
    14/03/2017

    5 star review  Excellent friendly service from Peter . On time on collection and on return. Will definitely use Hola for Malaga Airport in future ! Thank you.

    Nick Eventissima Avatar Nick Eventissima
    26/01/2017

    5 star review  Easy and fast, great service!! 👍 Always on time!!

    Regīna Šapale Avatar Regīna Šapale
    23/01/2017

    5 star review  Lejet bil flere gange. Altid gnidningfri modtagelse og aflevering af lejede biler. Super support i lejeperiode. Har kun gode ting at sige.

    Jan Ulrik Hansen Avatar Jan Ulrik Hansen
    15/12/2016

    5 star review  Perfecte behandeling en afhandeling van de auto huur, goede auto en super hoe het ophalen en inleveren gebeurt. Geen lange wachtrijen of moeilijke locatie in parkeer garage. Excellent Peter👌🏼👌🏼👍🏻👍🏻

    Cees van Bohemen Avatar Cees van Bohemen
    04/12/2016

    5 star review  I have been renting cars at Malaga Airport several times a year for the last 15 years but this was the first time I had used Hola. As per the previous post, it was remarkably hassle free and straightforward. Excellent car as ordered, -- not a similar substitute as I have encountered in the past. I have already booked for the next visit in December and no longer feel the need to shop around

    Philip Williams Avatar Philip Williams
    08/11/2016

    5 star review  Peter Kjøge, en trivelig danske gav oss en utmerket service og en god bil. Det jeg var mest glad for var at vi både mottok bilen ved avgangs terminalen og leverte den tilbake samme sted. Jeg har ingen betenkeligheter med å anbefale Hola Car Rent / Peter Kjøge for mine venner og gjester! Vennlig hilsen Jegvan Kaarbø

    Anne Kristin Kaarbø Avatar Anne Kristin Kaarbø
    11/10/2016

    5 star review  SIMPLY THE BEST ...

    Filip D'haeze Avatar Filip D'haeze
    29/08/2016

    5 star review  Top geregeld, auto stond klaar op Málaga AirPort bij aankomst, Hyundai I 20, met 14000 op de teller, dus bijna nieuw, helemaal goed, mijn complimenten!!

    Gauke Haagsma Avatar Gauke Haagsma
    20/08/2016

    5 star review  Hola Car Rent werkt wat mij betreft perfect. Vanuit huis al alle gegevens doorgeven en bij aankomst direct sleutels aannemen, creditcard betaling doen en wegrijden. Geen wachtrijen en balies, geen gezeul met koffers naar een garage. Bij teugkomst bij departures sleutels weer teruggeven aan Peter en klaar.

    Evelyn Van der Jagt Avatar Evelyn Van der Jagt
    01/08/2016

    5 star review  Personlig service, trygge og nye biler. Anbefales!

    Ellinor Steen Woxholt Avatar Ellinor Steen Woxholt
    28/07/2016

    5 star review  Peter bidrar. Oppfølgning. Service. Engasjement. Alltid tilstede forcat kunden skal komme igjen. Jeg gjør det. År etter år.

    Einar Kvalheim Avatar Einar Kvalheim
    25/07/2016

    5 star review  Al meerdere keren bij HOLA CAR RENT een auto geboekt. je weet precies waar je aan toe bent (zonder het gedoe van de standaard maatschappijen). De Valet service is ook echt ideaal om snel op pad te gaan. Ik zal altijd blijven huren bij HOLA in Malaga.

    Rogier Baalhuis Avatar Rogier Baalhuis
    25/07/2016

    5 star review  Prima geregeld alles. Na versturen van mail voor reserveren van een auto, stond deze mooi op tijd klaar op vliegveld en na betalen heerlijk van onze vakantie genoten. Bij vertrek stond men keurig p tijd op vliegveld om de auto in ontvangst te nmen. Na korte controle was alles binnn 5 min gregeld. Perfect.

    Ruud Schrijnemaekers Avatar Ruud Schrijnemaekers
    02/07/2016

    5 star review  ze doen wat ze zeggen,en zeggen en overleggen wat ze gaan doen.Een service die niet is aangeleerd maar automatisch word uitgevoerd door zich te verplaatsen in de wens van de klanten.En aan een ieder de zelfde behandeling geeft omdat een service het zelfde is voor iedereen.Elke vakantie of zaken reis is speciaal en dar past de service zich uitstekend op aan.Mijn beste ervaring in de rentals naar al die jaren...ik zou niet meer anders willen..Dank jullie wel voor het geven voor een nog fijnere start van mijn vakantie,geen zorgen,geen stress omdat bij jullie alles naar wens verloopt.

    Danielle Braak Avatar Danielle Braak
    22/06/2016

    5 star review  Hi * Good Service * Always on time //

    Øystein Karlstad Avatar Øystein Karlstad
    08/06/2016