Over ons

Bij Hola Autoverhuur is auto huren écht zorgeloos

Hola Autoverhuur is een jong en dynamisch autoverhuurbedrijf en gevestigd in Eindhoven en heeft een vloot van 75 nieuwe auto’s en bedrijfswagens. Wij verhuren enkel nieuwe en zeer compleet uitgeruste auto’s van diverse toonaangevende merken, zodat u tijdens het gebruik van uw huurauto van alle comfort kunt genieten.

Hola Autoverhuur biedt een unieke transparante autoverhuur service, welke u volledig via onze website kunt reserveren. Na de online reservering ontvangt u van ons een mail met een duidelijk overzicht en heldere voorwaarden over hetgeen wat u bij ons heeft geboekt. De auto welke u bij ons reserveert is ook de huurauto welke voor u klaar zal staan op en van onze vestigingen.

Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan tijdens uw huurperiode, u kunt zorgeloos genieten van uw huurauto. In onze huurtarieven zijn namelijk alle risico’s uitgesloten. Zo heeft u bijvoorbeeld bij carrosserieschade, ruitschade, en diefstal van de huurauto geen enkele euro eigen risico. In de door Hola Autoverhuur aangeven prijzen zitten geen verrassingen, alles is inbegrepen.

Waarom een auto huren bij Hola Autoverhuur?

Bij Hola Autoverhuur kun je terecht als je een auto of busje wil huren. Van compacte Kia Picanto tot een bestelbusje of zelfs een bakwagen met laadlift je huurt ze allemaal bij Hola Autoverhuur. Wij noemen onszelf de “zorgeloze” autoverhuurder van Nederland. Maken we die naam waar? Daar doen we elke dag onze stinkende best voor. Zorgeloos? Ja, omdat de prijzen scherp zijn, geen geneuzel achter de komma. En we hebben heldere voorwaarden, zodat je niet voor verrassingen komt te staan bij het inleveren van de auto. Met die gedachte is Hola Autoverhuur opgericht!

Kernwaarden van Hola Autoverhuur

Mobiliteit moet toegankelijk en eenvoudig bereikbaar zijn voor alle Nederlanders met een geldig rijbewijs. Dit bereikt Hola Autoverhuur door scherp geprijsde huurauto’s met heldere voorwaarden aan te bieden.

Transparantie en duidelijkheid staan bij Hola Autoverhuur centraal. Wij noemen onszelf de “zorgeloze” autoverhuurder omdat wij heldere voorwaarden stellen als je bij ons een auto huurt. De prijs die op de website staat, is ook echt de prijs die je voor de huurauto betaalt. Want waarom zouden we auto huren ingewikkeld maken? We doen onze uiterste best in de hoop dat je klant voor het leven wordt! Dat kan alleen als je ons vertrouwt en als je onze service en manier van auto verhuren waardeert.

Welkom bij Hola Autoverhuur, uw mobiliteitspartner!